LOCATION: OXFORD | AGE GROUP: 12-15 Explore Artificial Intelligence



STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 1									STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 2							
	SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY	
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	
9:00	0	Networking Breakfast & Programme	Machine Learning Basics 60 minutes	Natural Language Processing 60 minutes	Computer Vision: Image Recognition 60 minutes	Al in Robotics & Expert Systems 60 minutes		9:00) Coach Excursion	Al in Healthcare & Finance 60 minutes	Generative AI 60 minutes	Bias in Al 60 minutes	Day	Exhibition Day Lunch Break		
10:00		Orientation	Break	Break	Break	Break	11:	10:00		Break	Break	Break				
11:00		Introduction to AI 60 minutes Break	Patterns in Unlabelled Data 60 minutes	Large Language Models 60 minutes	Applications & Ethics: Vision Systems 60 minutes	Robotics & Al Integration 60 minutes		11:00		Al in Environment & Entertainment 60 minutes	Transformers	Privacy & Security Risks 60 minutes				
11.00			Break	Break	Break	Break		11.00		Break		Break				
12:00		Types of Al 60 minutes	Training Models 60 minutes	Prompt Engineering 60 minutes	Object Detection 60 minutes	Expert Systems: Decision Making 60 minutes		12:00		LLM Use Cases 60 minutes	Generative Al 60 minutes	LLM Vulnerabilities60 minutes				
13:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	13:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break				
14:00	Student Arrival & Check In Welcome Talk	Models	Building Machine Learning Models 90 minutes	Analysing Chat GPT Results for Coherence & Bias 90 minutes	Practical Workshop	Simulating Decision Tree for Robotics Problem 90 minutes		14:00		Group Research & Debate: Benefiting From Al		Understanding LLM Vulnerabilities	Student Feedback & Exhibition Day Preparation	Graduation Preparation	Student Departure	
15:00								15:00		90 minutes		90 minutes				
		The Immersive Ouest Launch	unch Exploration	Creative Workshop		Sports Programme	Olympics in the Park			Punting	Study Support: Assignment Preparation	Tournament Afternoon	Sports Programme			
16:00		& Walking Tour			Social Activities	rigiunne		16:00		5						
17:00		Study Support	Study Support	Study Support	Study Support	Study Support		17:00		Study Support						
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner		
EVENING ACTIVITIES	Student Induction Talk	Sports Programme	Debate Society	Debate Society	Debate Society		Tabletop Games Championship Social Activities	ES	Campus Cinema	Debate Society	Sports Programme Guided Cultural	Debate Society	Debate Grand Final	Graduation Party		
	Welcome Activities	Guided Cultural Exploration Colleges Walking Tour	Capture the Flag	The Immersive Quest	Creative Workshop	The Big Quiz		EVENING ACTIVITIES		Creative Workshop		Social Activities				
			Capture the rtdy	Run Club	Social Activities				Social Activities	Karaoke	Exploration	Talent Show	Creative Workshop	craduation raity		
		Social Activities	Social Activities	Kun Club							Social Activities		Social Activities			
				EVENING SHOUT				_				G SHOUT				
	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)		Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)		

Copyright Oxford Royale SAMPLE This timetable is presented as a sample and is subject to change

admin@oxford-royale.co.uk